Rreth platformes

Shneta.com është platformë e ideuar që nga viti 2015. Si e tillë, përgjatë viteve, shneta.com është plotësuar, përpunuar, zhvilluar dhe ka arrirë në gjendjen ideale, për të ofruar një eksperiencë të re të blerjes së produkteve farmaceutike. Shneta.com është markë e mbrojtur dhe e krijuar mbi bazën e legjislacionit në funksion.

Porosi Online

Nga shtëpia, zyra, apo lokali porosit produktet farmaceutike sipas nevojës tuaj. I gjeni brendet më të njohura botërore në një vend.

Konfirmim nga farmacisti

Të gjitha porositë, para dorëzimit, fillimisht konfirmohen nga farmacisti i licencuar, i angazhuar në funksionimin virtual të farmacisë 24/7.

Dergesa te shpejta

Të gjitha porositë shpërndahen në bazë të zonave gjeografike, në një afat rekord kohor. I gjithë procesi realizohet në standardet më të larta.

Pagesa me kartele ose CASH

Platforma është e rregulluar me sistemet më të larta të sigurisë. Pagesat tuaja me kartelë janë tërësisht të mbrojtura dhe të sigurta. Mund të paguani edhe me cash.

Regjistrohu dhe blej online!

  Kategorite

  Shneta.com eshte e orientuar ne ofrimin e produkteve
  esenciale dhe te nevojshme per perdorim. Jemi te fokusuar ne disa kategori kryesore,
  me synim te zgjerimit te vazhdueshem.

  Kujdes për
  lëkurë

  Kujdes për
  Hundë

  Kujdes për
  Sytë

  Vitamina
  dhe Suplemente

  Paisje
  Medicinale

  Kujdes për
  Bebe

  Brendet

  Shneta Pharmacy bashkepunon me brendet kryesore
  farmaceutike ne menyre qe te ofroj zgjidhje te sigurte per
  kerkesat e konsumtoreve ne treg.

  Regjistrohu dhe blej online!

   Kthehu
   Mirë se vini

   Produkte Organike

   Follow and socialize with us