FAQ

PYETJE TË SHPESHTA PËR FUNKSIONIMIN E PLATFORMËS

1. Cilat kategori të produkteve mund t`i gjej në Shneta.com?

Shneta.com, përmbanë disa kategori, nënkategori dhe brende të produkteve farmaceutike.  

Kategoritë:

 • Vitamina,
 • Suplemente,
 • Kozmetikë,
 • Kujdes për fëmijë,
 • Tjetër

 Nënkategoritë:

 • Vitamina A, B, C, D, B12…
 • Serume
 • Imuno forte
 • Anti Age
 • Day Care
 • Night Cream
 • Shampoo

Brendet:

 • Natural Wealth
 • Uriage
 • JGL
 • Hartmann

2. Si mund të regjistrohem në platformën shneta.com?

Për t`u regjistruar në platformën shneta.com ju duhet të zgjedhni opsionin “REGJISTROHU” dhe të mbushni të gjitha hapësirat me informatat e kërkuara.

Të prisni në email për konfirmimin e llogarisë.

Me rastin e pranimit të emailit për konfirmim të llogarisë, ju duhet të klikoni në linkun përkatës dhe kështu do të jeni të gatshëm të shfrytëzoni llogarinë tuaj për blerje.

Aktivizimi i profilit mund të zgjasë deri në 24 orë.

3. Si procesohet blerja?

Duke përzgjedhur produktin në bazë të kategorisë përkatëse apo brendit, do t`iu hapet dritarja me të gjitha karakteristikat e produktit, përfshirë këtu edhe formën e pagesës.

Për të blerë një produkt, ju duhet të regjistroheni si blerës në platformë dhe tek dritarja e hapur me karakteristikat e produktit, ju do të klikoni “add to cart”, e cila pastaj do t`iu hap dritaren për blerje.

4. Si mund t`i gjej produktet dhe brendet e dëshiruara?

Kërkimi në Shneta.com, mund të realizohet në disa mënyra.

Ju mund të kërkoni në bazë të emrit të produktit, në bazë të emrit të brendit apo në bazë të tag-s me të cilët është regjistruar produkti.

5. Kur dhe si do t`a pranoj porosinë e bërë në platformë?

Me rastin e regjistrimit, si blerës, në platformë, ju do të plotësoni të dhënat tuaja personale, përfshirë adresën dhe numrin kontaktues.

Pas cdo blerjeje të realizuar, ju do të njoftoheni për realizimin e transaksionit dhe brenda 48 orëve, ekipi i Shneta.com, do të sjellë dërgesën, në adresën të cilën ju e keni dhënë.

Për cdo ndryshim adrese, duhet të kontaktohet ekipi i Shneta.com.  

6. A mund të diskutojmë cmimin e ofruar të produktit?

Jo. Cmimi i ofruar në platformë, për secilin produkt, është përfundimtar dhe nuk mund të diskutohet për të.

7. Si bëhet pagesa e produktit?

Pagesa e produktit funksionon me sistemin online të pagesave, e-commerce. Pagesat nën vlerën 20 eur, mund të bëhen edhe me para cash. Në hapësirat përkatëse ju do t`i jepni të dhënat tuaja të cilat do të mbahen konfidenciale dhe do të mbrohen në bazë të ligjeve përkatëse.

Ju do të njoftoheni me rastin e realizimit të pagesës me sukses.

8. A mund t`i ndryshoj të dhënat personale me të cilat jam regjistruar në fillim?

Duke klikuar në profilin tuaj të krijuar, në pjesën lart-djathtas të platformës,  do të gjeni  mundësinë e ndryshimit të adresës së postës, e-mail adresës, numrit të telefonit dhe detajeve të tjera me rëndësi.

9. Si mund t`a ndryshoj fjalëkalimin e llogarisë se krijuar në Shneta.com?

Duke klikuar në dritaren për LOG IN në llogarinë e krijuar, tek hapësira e dedikuar për fjalëkalim, zgjedhni opsionin “kam harruar fjalëkalimin”. Më pastaj, i ndiqni procedurat e parapara.

Kthehu
Mirë se vini

Produkte Organike

Follow and socialize with us