Rreth platformes

Shneta.com është platformë e ideuar që nga viti 2015. Si e tillë, përgjatë viteve, shneta.com është plotësuar, përpunuar, zhvilluar dhe ka arrirë në gjendjen ideale, për të ofruar një eksperiencë të re të blerjes së produkteve farmaceutike. Shneta.com është markë e mbrojtur dhe e krijuar mbi bazën e legjislacionit në funksion.

Porosi Online

Nga shtëpia, zyra, apo lokali porosit produktet farmaceutike sipas nevojës tuaj. I gjeni brendet më të njohura botërore në një vend.

Konfirmim nga farmacisti

Të gjitha porositë, para dorëzimit, fillimisht konfirmohen nga farmacisti i licencuar, i angazhuar në funksionimin virtual të farmacisë 24/7.

Dergesa te shpejta

Të gjitha porositë shpërndahen në bazë të zonave gjeografike, në një afat rekord kohor. I gjithë procesi realizohet në standardet më të larta.

Pagesa me kartele ose CASH

Platforma është e rregulluar me sistemet më të larta të sigurisë. Pagesat tuaja me kartelë janë tërësisht të mbrojtura dhe të sigurta. Mund të paguani edhe me cash.

d

Produkte Kozmetike

d

Suplemente & Vitamina

Regjistrohu dhe njoftohu i pari

    Kthehu
    Mirë se vini

    Produkte Organike

    Follow and socialize with us